Вівторок, 30.04.2024, 22:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Новосілківський ЗЗСО І-ІІІступенів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зброя самогубства - наркотики. Зараз вона спрямована на кожного з нас. Як захиститися від цього нещастя? Найкращий спосіб - це знання.

З метою профілактики наркоманії, відмовм від згубних шкідливих звичок з учнями 7 класу проведено урок-тренінг "Межа, за якою тільки морок" (заступник директора Солоха М.П.). З учнями проведено вправу криго-лам "Сонечко з промінчиками", під час якої учні на промінцях сонечка написали найкращі якості своєї особистості, потім представили іншим своє "Сонечко". Також проведено вправу "Мозковий штурм" - "Чим ризикує підліток коли починає вживати наркотики". Варіанти відповідей учні записували на аркушах. Емоційно пройшла гра-руханка "Перестрибни через рівчак". По черзі з закритими очима діти підходили до "рівчака" і перестрибували його. Гравці кожної команди допомагали своїм товаришам. Марія Петрівна побажала учням бути толерантними, не мати шкідливих звичок, відповідати за свої ... Читати далі »

Переглядів: 206 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 02.03.2020 | Коментарі (0)

Учні нашого закладу зростають розумними, талановитими, ерудованими. У цьому ми переконалися ще раз 28 лютого 2020 року: учениця 10 класу Гриб Єлизавета зайняла І місце у районному конкурсі з образотворчого мистецтва "Таланти твої, Україно" у номінації "Живопис", який проходив на базі школи гімназії села Ваньовичі (вчитель образотворчого мистецтва Зубко Оксана Едуардівна); а також 29 лютого 2020 року учениця 9 класу Марко Наталія зайняла ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з християнської етики, яка проходила на базі Українського католицького університету філософсько-богословського факультету м.Львів (вчитель християнської етики Сеньків Марія Миколаївна). Здобути перемогу допомогли обдарованим учням наполегливість, жага знань, уміння сконцентруватись, постійна допомога й підтримка талановитих учителів. Попереду нові відкриття, перемоги, здійснення мрій. Щиро вітаємо наших переможців та бажаємо осягати нові вершини, розбудовувати рід ... Читати далі »

Переглядів: 193 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 02.03.2020 | Коментарі (0)

02 березня 2020 року діти старшої дошкільної групи Новосілківського НВК та вихователі Митник О.І. та Заяць М.Я. долучились до проведення "Всеукраїнського заняття доброти" на тему "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин". Діти із задоволенням поділились розповідями про своїх чотирилапих друзів, про цінність життя іншого, значення у житті людини та їх взаємовідносини. Практика показує, що ставлячись до тварин з любов'ю, діти вчаться поважати тих, хто слабший, і це допомагає малюкам стати гуманними людьми, яких потребує сьогодення та суспільство.

      

Переглядів: 181 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 02.03.2020 | Коментарі (0)

Наркоманія - це соціальна проблема, яка має стояти на першому місці. Вирішення проблеми наркоманії означає позбутися майже половини проблем, які постають перед державою та суспільством. 1 березня - Міжнародний день боротьби з наркоманією. Ця проблема вразила всі без виключення країни. За даними ООН, кількість людей, що мають залежність в світі - більше 200 млн.осіб. В Україні налічується до 425 тисяч споживачів ін'єкційних наркотиків, третина з них - жінки. Особливо проблема наркоманії в Україні стосується молоді. Кожен п'ятий підліток у віці 14 років вже пробував наркотики. Переважна кількість наркозалежних - це молоді люди у віці до 24 років.

Тому 2 березня до Міжнародного дня боротьби з наркоманією заступник директора Солоха М.П. з учнями 9 класу провела тренінг "Важливо знати". Під час тренінгу обговорено питання ризику вживання наркотиків підлітками, проаналізовано ситуацію щодо проблеми наркоманії у наш час. Учні створили "Дерево здоров'я&quo ... Читати далі »

Переглядів: 188 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 02.03.2020 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz