П`ятниця, 03.05.2024, 06:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Новосілківський ЗЗСО І-ІІІступенів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Життя – це найдорожчий скарб. А щоб  не сталося біди, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.
Тому у нашому закладі  під час проведення  Тижня безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі, 21 травня у всіх класах проведено єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху "Будь помітним на дорозі". Вчитель основ здоров'я Сеньків М.М. з учнями 5 класу провела вікторину "Знавці дорожнього руху".

Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на дорозі, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

... Читати далі »

Переглядів: 141 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 21.05.2021 | Коментарі (0)

14 травня 2021 року Україна вперше візначила День пам'яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни. З метою гідного вшанування подвигу українців, які ризикуючи своїм життям та життям рідних, допомагали євреям уникнути терору нацистів у роки Голокосту  20 травня вчитель історії Фабіровська Л.М. у 8 класі провела урок пам'яті "Українці-рятівники. Марафон історій". Учні переглянули відеоісторії, зроблені на основі документальних фото, хвилиною мовчання згадали тисячі рятівників, які досі залишаються невизнаними й невідомими.

   

Переглядів: 139 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 21.05.2021 | Коментарі (0)

Продовжуючи серію просвітницьких заходів для закладів освіти Рудківської ОТГ на Львівщині в рамках проєкту «Інтеграція екологічної складової у розвиток Рудківської ОТГ» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», 20 травня 2021 р. працівники МБО «Екологія-Право-Людина» провели онлайн лекцію для вчителів та учнів Новосілківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

З огляду на карантинні обмеження захід проходив в онлайн режимі, але для активнішого залучення учасників організатори заздалегідь надіслали у навчальний заклад роздаткові матеріали, включаючи методичні матеріали для учнів 1-2 класів та 3-4 класів щодо поводження з органічними відходами, кольорові роздруки заготовок для ігор та вікторин на тему сортування відходів.

Цікаво та змістовно керівник юридичного відділу Ольга Мелень-Забрамна та керівник проєктів та програм  Ганна Хомечко розказали про ключові проблеми у сфері поводження з в ... Читати далі »

Переглядів: 152 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 21.05.2021 | Коментарі (0)

День вишиванки - день чистої української краси. Вишиванка завжди була, є і буде нашим національним символом, оберегом і гордістю. Вишиванка - символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, віросповідання чи політичних поглядів.

Які ж ми неповторні у нашій вишиванці! 20 травня наш заклад перетворився на фантастичну красу. Учні та працівники закладу вдягнулися у яскраві, різнокольорові вишиванки. Протягом дня проведено багато цікавих змістовних заходів. Для учнів 8 класу заступник директора Солоха М.П. організувала фоточелендж "Вишиванка - візитна картка відомих українців" у формі квесту. Учні розгадали 20 фотозапитань; створили асоціативне гроно "Вишиванка для мене - це...", продемонстрували власні вишиванки, а також спробували себе у ролі дизайнерів ураїнського одягу. Можливо, в недалекому майбутньому саме вони представлятимуть українську моду на світовій арені. Учні 1-11 класів взяли участь у флешмобі "Вишиванку я вдягну: вс ... Читати далі »

Переглядів: 159 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 20.05.2021 | Коментарі (0)

День Європи — це свято Європейського Союзу. З метою поглиблення знань учнів про Європу, формування європейського світогляду, сприяння поширенню знань про Європейський Союз, підвищення громадянської та політичної культури у закладі вчитель географії Фабіровська Л.М.  13 травня ознайомила учнів 5-7-х класів із країнами Євросоюзу, їх народами, мовами. У 5 класі проведено вікторину "Я - українець (українка). Я - європеєць (європейка)", у 6 класі - гру-подорож "Україна - це Європа", у 7 класі - дослідницьку роботу "Мандрівка Європою". Учні розмальовували прапори європейських країн та збирали пазли із зображенням визначних місць європейських столиць. 14 травня заступник директора Солоха М.П. організувала для учнів 8 класу відеомандрівку "Європа нашими очима". Після перегляду відеороликів учні виконали вікторину "День Європи".  Ці заходи були спрямовані на популяризацію європейських ... Читати далі »

Переглядів: 172 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 14.05.2021 | Коментарі (0)

8 травня в світі відзначають  День пам’яті та примирення. Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства (загинуло від 50 до 85 мільйонів людей). Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. З метою гідного вшанування подвигу українського народу,  увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, військових злочинів, депортацій і злочинів проти людяності, здійснених в роки війни у закладі 7 травня проведено такі заходи: вчитель образотворчого мистецтва Зубко О.Е. у 5 класі організувала флешмоб "Червоний мак - символ примирення" з одночасним виготовленням червоних маків, як офіційного символу пам'яті про тих, хто загинув під час Другої світової війни, та віддав своє життя на сході України у боротьбі проти російської агресії; заступник директора Солоха М.П. у 8 класі провела урок пам'яті "Мужність і відвага крізь покоління" ... Читати далі »

Переглядів: 171 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 07.05.2021 | Коментарі (0)

В рамках тижня охорони праці та безпеки життєдіяльності 06 травня 2021 року заступник директора Солоха М.П. з учнями 8 класу провела практичну роботу "Моделювання ситуації звернення за телефоном довіри"; вчитель інформатики Дмитрик Л.М. з учнями 9, 10 класів провела інструктаж з техніки безпеки в комп'ютерному класі, учні виконали практичні завдання з питань охорони праці.

    

 

Переглядів: 186 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 06.05.2021 | Коментарі (0)

З 28 квітня по 07 травня 2021 року у закладі проходить тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності. Протягом тижня проведено такі заходи: у 1 класі класний керівник Алдабаєва Г.О. змоделювала ситуацію пошуку допомоги якщо учень заблукав, відстав від класу; рольову гру "Викликаємо службу 101, 102, 103" у 3 класі (класний керівник Циквас Г.А.); медична сестра Бешлей Л.В. розповіла учням 5 класу як користуватися джгутом, бинтом, індивідуальним перев'язувальним пакетом; вчитель трудового навчання Сеньків М.М. у 8 класі провела бесіду з безпечної поведінки у шкільній майстерні "Безпечна праця - право кожної людини"; завгосп Антоняк М.М. провела інструктаж з охорони праці та безпеки життєдіяльності з техпрацівниками закладу. Проведення таких заходів навчають дітей та дорослих відповідально ставитися до збереження власного життя та здоров'я, а також людей, які знаходяться поруч.

... Читати далі »

Переглядів: 175 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 06.05.2021 | Коментарі (0)

ОГОЛОШЕННЯ

на конкурс на заміщення вакантної посади директора  Новосілківського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області

 

... Читати далі »

Переглядів: 155 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 29.04.2021 | Коментарі (0)

Кожен мешканець нашої планети, зокрема й найменший її житель, повсякчас має робити внески у спільну справу захисту навколишнього середовища . Щороку до Дня довкілля та Дня землі у нашому закладі проводяться заходи, спрямовані на покращення стану нашої планети - озеленення та прибирання територій, поширення екологічних знань . В умовах карантину ми теж хочемо привернути увагу до необхідності дбати про нашу Землю. Долучитися до цього досить просто, іноді достатньо і побілити дерева, бордюри, прибрати подвір'я, впорядкувати клумби (акція "Я хочу жити у чистому світі" організувала заступник директора Солоха Марія Петрівна ).

Тож зробімо нашу домівку кращою, чистішою. Це внесок у наше майбутнє!

   

Переглядів: 178 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 15.04.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 55 56 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz