П`ятниця, 03.05.2024, 01:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Новосілківський ЗЗСО І-ІІІступенів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:16
"Якщо ви володієте знаннями, дайте іншим запалити від нього свої світильники"
Робота вчителя схожа на мальовничий ліс, де ми набуваємо досвіду, то йдучи широкими дорогами, то блукаючи стежками особистих пошуків, то виходячи на яскраві освітлені нашим покликанням галявини, щоб розпалити із колегами вогнище надії, взаємоповаги та розуміння. Тому вчитель перебуває в постійному пошуку нових форм, методів педагогічного впливу й організації освітнього прооцесу. Українська школа буде успішною, якщо до неї прийде успішний вчитель - людина-лідер, яка може вести за собою, яка любить свій предмет, фахово його викладає. Саме тому 17 грудня 2019 року на базі Новосілківського НВК проведено нараду заступників директорів з навчально-виховної та виховної роботи. На нараді було опрацьовано такі питання: 1. Семінар-тренінг "Сучасному учневі - сучасний вчитель" (заступник директора Солоха М.П.); 2. Про підсумки проведення Х мовно-літературного конкурсу імені Т.Шевченка та ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені П.Яцика (методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Яремко Н.І.); 3. Про проведення фестивалю коляди серед учнівської молоді у 2019 році (методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Груца Г.Я.); 4. Про проведення ЗНО у 2020 році. Про замовлення документів "Про освіту". Про підсумки звітності (ЗНЗ 1, 83-РВК) (головний спеціаліст відділу освіти Припін Я.М.).
Заступник директора Солоха М.П. наголосила, що сучасний учитель - це той, хто в першу чергу вміє знаходитии спільну мову зі своїми учнями; йде в ногу з часом; професіонал-ерудит; володіє новими технологіями; порадник і друг учнів. Учасники наради підвищували рівень професійної компетентності, виконуючи такі вправи: "Учитель - новатор", сенкан "Моє бачення творчого вчителя", "Учитель. Хто він?", гра "Сердечко для вчителя", педагогічний пазл "Моделі спілкування вчителя з учнями", "Я пишаюся своєю професією", схема "Модель творчого вчителя".
Виробити в учня потребу і вміння навчатися впродовж життя може тільки той, хто сам постійно навчається, вміє і бажає цього. Де ж йому взяти сили для щоденного натхнення? Тільки в самому собі!
Учасників наради привітали учні 2 класу, побажали усім щасливого Нового року, веселих свят, а святий Миколай за щоденну клопітку роботу подарував невеличкі гостинці.
    
    
Переглядів: 233 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz