Четвер, 28.03.2024, 19:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Новосілківський ЗЗСО І-ІІІступенів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


День Святого Миколая найулюбленіше свято дітлахів. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки чи черевички наповнюються подарунками. У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання ...

У дошкільній групі Новосілківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів святкували День Святого Миколая. До цього дня діти разом з вихователями Митник О.І. та Крученою Т.Я. готувалися ретельно. Дошкільнята показали цікаве дійство з піснями та віршами для Св. Миколая.

Свято пройшло весело та цікаво, а на прикінці свята святий Миколай роздав діткам подарунки, солодощі та побажав усім міцного здоров'я, щастя, миру та благополуччя.

https://fb.watch/a3Z5SmJVgZ/

Переглядів: 177 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 23.12.2021 | Коментарі (0)

Чай - найпопулярніший напій на Землі. Про користь вживання різноманітних сортів чаю написано не мало наукових праць. У багатьох країнах по всьому світу існують унікальні багатовікові чайні традиції.

Бібліотекар Новосілківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Макар Л.М. організувала бібліо-чаювання "За чашкою чаю", присвячене Міжнародному дню чаю, який відзначається щорічно 15 грудня. На чайну царемонію завітали учні 3 класу разом з класним керівником Циквас Л.М. Леся Миколаївна ознайомила присутніх з історією виникнення цього напою, традиціями чаювання в різних країнах та цікавими фактами про чай. Також діти розмалювали листівки про різні види чаю.

Аромат цілющого напою манив та зігрівав, а розмова звеселяла серце кожного, хто брав участь у цьому заході. Дійсно, спільне чаювання підтримує дружні відносини, зміцнює бажання зберігати добрі традиції.

&nb ... Читати далі »

Переглядів: 124 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 15.12.2021 | Коментарі (0)

У Новосілківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулися Андріївські вечорниці. Свято Андрія – одне з проявів української національності і самобутності. За народним звичаєм у цей день молодь гуляє й веселиться. Тож учні 9 класу спільно зі своїм класним керівником Шумик Н.М. та учні 10 класу спільно зі своїм класним керівником Фабіровською Л.М. організували вечорниці. На святі звучали українські пісні та забави, дівчата ворожили. Глядачі мали змогу доторкнутися до минувшини, поринути в атмосферу загадковості вечора на Андрія, відчути красу та поезію давніх обрядів та особисто взяти активну участь у різноманітних конкурсах.

На Андріївських вечорницях учні школи ще раз довели, що у нашого народу багаті та цікаві обряди та традиції, залишені в спадок від наших бабусь і дідусів. Їх потрібно пам’ятати та шанувати, адже щасливого майбутнього ми можемо досягти лише пам’ятаючи наше славне минуле.

... Читати далі »

Переглядів: 137 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 15.12.2021 | Коментарі (0)

Починаючи з 2008 року, в Україні проводиться Всеукраїнський тиждень права згідно з Указом Президента України від 08.12.2008р. №1149 з нагоди 60-ї річниці проголошення Загальної декларації прав людини.

З 6 по 10 грудня у Новосілківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшов Всеукраїнський тиждень права. У рамках цього тижня вчителем правознавства Зубко О.Е. було проведено ряд заходів: інтегрований урок "Порушення прав казкових героїв", де учні по новому переглянули улюблені казки і визначали, які права казкових героїв порушено (4 клас); квест на правову тематику, де учні змагалися у двох командах "Юні правознавці" і "Діти Феміди" (6, 9 класи); юридичний аукціон "Найрозумніші і найерудованіші", де хлопці змагались проти дівчат; виготовлення лепбука "Символи України" (7 клас); конкурс малюнків "Я - дитина, я - громадянин" (7 клас).

Проведення різноманітних заходів мали на меті підвищити правову культуру дітей, стимулюва ... Читати далі »

Переглядів: 135 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 13.12.2021 | Коментарі (0)

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Метою акції є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Впродовж 16 днів соціальним педагогом Хамиком І.А. та класними керівниками 1-11 класів було проведено ряд заходів: тренінг "Ми проти насилля"; анкетування "Явища шкільного та домашнього насильства"; розвивальне заняття "Насильство у родині - негідний приклад для дитини"; інформаційні хвилинки "Проблема насильства та жорстокості стосується кожного"; флешмоб "Наші долоні проти насильства"; опитування "Чи знайома вам тема насильства"; круглий стіл "Червона стрічка СНІДу"; акція "Синя стрічка".

Проведені заходи стали приводом для аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованн ... Читати далі »

Переглядів: 128 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 13.12.2021 | Коментарі (0)

День святого Миколая - найбажаніший день у році для дітлахів. Святий Миколай давно став символом добра і правди, турботи і любові до ближнього.

8 грудня найбільш приємним сюрпризом для учнів 2 класу став майстер-клас "Листівка святому Миколаю", який провели бібліотекар закладу Макар Л.М. та класний керівник Кончак Н.М. Діти мали чудову нагоду власноруч виготовити листівку та написати побажання святому Миколаю.

Також учні взяли участь у цікавій грі "Віднови вірш про святого Миколая".

   

Переглядів: 111 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 09.12.2021 | Коментарі (0)

07 грудня у Новосілківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшов методичний бенефіс "Підковуємося теоретично. Мислимо критично. Діємо практично". Педагоги закладу ознайомилися з одним із напрямів самооцінювання якості освітньої діяльності "Освітнє середовище закладу освіти".

   

Переглядів: 118 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 07.12.2021 | Коментарі (0)

7 грудня у світі відзначають День української хустки. Саме українська хустка об’єднує жіночі покоління і передається як родинна цінність від матері до доньки.

До Всесвітнього Дня Української Хустки чарівні педагоги нашого закладу приєднуються до флешмобу #УкраїнськаХустка.

Сьогодні не часто можна побачити на сучасній жінці хустку. А дарма, адже хустка – це символ нашого народу, вона оберіг, що символізує любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Свято української хустки сприяє збереженню та відродженню українських традицій.

... Читати далі »

Переглядів: 133 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 07.12.2021 | Коментарі (0)

В кожного народу є своя святиня.

А для Українців – вишита хустина

Святий символ щастя й ніжності в серцях

Мов весна квітуча хусточка ось ця!

Здавна зберігає наш народ пам’ять про хустку як про давній символ. Хустка-перша ознака одягу жінки – була широко розповсюджена по всій Україні і відіграє велику роль для української дівчини, жінки.

Тому, у Всесвітній День української хустки, учні 8, 11 класів та класні керівники Вантух С.М., Гнип М.А. долучились до флешмобу з нагоди даної події. Тож, відроджуймо, поважаймо, пропагуймо наші українські традиції — це генетичні скарби нашого народу.

   

Переглядів: 134 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 07.12.2021 | Коментарі (0)

6 Грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави.

День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

До Дня Збройних Сил України у закладі серед учнів 8-11 класів вчитель захисту України Макар В.М. організував і провів спортивні змагання, які сприяли згуртуванню колективу, розвитку фізичних здібностей, кмітливості та спритності.

Основною метою проведених змагань було виховання патріотичних почуттів, дружби та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння.

Учасникам змагань та їх уболівальникам дуже сподобалися різноманітні оригінальні, досконало продумані, естафети.

<!--"-- ... Читати далі »

Переглядів: 124 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 06.12.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 55 56 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz