П`ятниця, 17.05.2024, 12:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Новосілківський ЗЗСО І-ІІІступенів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 48
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


6 Грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави.

 День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

07 грудня до Дня Збройних сил України вчитель захисту України Макар В.М. у 9 класі провів урок мужності «Збройні сили – міць і гордість України».Мета уроку -  виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів.

    ... Читати далі »

Переглядів: 122 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 07.12.2020 | Коментарі (0)

7 грудня відзначається Всесвітній День української хустки. Споконвіку українки носили хустку, яка вважалася оберегом, була символом жіночності, вірності  й кохання. З метою популяризації народних традицій та обрядовості учні Новосілківського НВК також долучилися до акції-флешмобу "Зроби фото з хусткою". Свято Української хустки сприятиме збереженню та відродженню українських традицій. Захід організувала заступник директора Солоха М.П.

    

Переглядів: 140 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 07.12.2020 | Коментарі (0)

5 грудня - Міжнародний день волонтера. Це свято відзначається щорічно з 1985 року. В Україні волонтерство з'явилося на початку 90-х років минулого століття. Воно засновується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей. Свій вільний час волонтери присвячують суспільним справам, беручи участь у акціях, програмах соціальної взаємодопомоги. Досить часто волонтери ризикують своїм життям. З метою популяризації волонтерської діяльності 4 грудня у Новосілківському НВК проведено такі заходи:

1.створення "Величних волонтерів" у 5 класі (класний керівник Зубко О.Е.). Під час заходу кожна дитина отримала вирізаного чоловічка, на якому зобразила, хто такий волонтер.

2. Учні 1 класу разом із Кончак Наталією Миронівною переглянули мультфільми про добро "Струни", "Подарунок". Це зворушливі історії про добро, дружбу, об'єднані спільним болем. Діти навчилися розуміти чужу, особливу ... Читати далі »

Переглядів: 145 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 04.12.2020 | Коментарі (0)

Увесь світ сьогодні приділяє максимальну увагу боротьбі з пандемією коронавірусу. Але, не жаль, є й інші загрози. В Україні станом на початок 2020 року проживає понад 250 тисяч ВІЛ-інфікованих людей. СНІД - світова проблема, і бути небайдужим - наш обов'язок! В рамках проведення акції "16 днів проти насильства", до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, з метою підвищення рівня поінформованості учнів щодо проблеми ВІЛ/СНІДу, ознайомлення учнів із достовірною інформацією про ВІЛ та СНІД 01 грудня для учнів 8 класу вчитель біології та хімії Клюфас З.С. провела інтерактивне заняття "Життя поруч з ВІЛ-інфекцією та СНІДом". Учні виконали вправи "Безпечно - ризиковано", "Факти ВІЛ/СНІДу". Прослухали інформаційне повідомлення "Методи запобігання зараженню ВІЛ-інфекцією", "Червона стрічка. Історія одного символу"; розглянули та проаналізували життєві ситуації, пов'язані із ВІЛ/СНІДом.

... Читати далі »

Переглядів: 199 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 01.12.2020 | Коментарі (0)

27 листопада у Новосілківському НВК педагог-організатор Кухмістер Л.І. провела із учнями 10 класу виховний захід "У той голодний 33-й...". Діти переглядали фільм про страшні події 1933 року, згадували про свідків голодомору, засвітили свічки, щоб пом'янути тих, кого забрали сталінські катівні тв голодна смерть. У 3 класі класний керівник Циквас Г.А. провела акцію "Незабудки пам'яті". Вихователі Митник О.І. та Кончак Н.М. з дітьми також вшанували жерв Голодомору. Заступник директора організувала флешмоб "Запали свічу".

Хай же пам'ять про всіх загиблих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

    

... Читати далі »

Переглядів: 119 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 27.11.2020 | Коментарі (0)

Відомий вислів говорить: «Скільки мов ти знаєш, скільки разів ти людина». Щоправда, якщо раніше вивчення іноземних мов було, скоріше, захопленням, то у наш час знання іноземної мови відкриває перед молодою людиною досить широкі перспективи. У сучасному житті ці знання дозволяють людині почуватися більш успішною. Однією зі сходинок до успіху є вивчення англійської мови у школі. Певним підсумком співпраці вчителя та учнів став тиждень англійської мови "Англійська - це завжди цікаво", який проходив у Новосілківському НВК з 16 по 20 листопада 2020 року.

Завдяки вчителю англійської мови Гнип Марії Андріївні, тиждень був насичений цікавими заходами. Під час проведення тижня учні закладу брали участь у різноманітних конкурсах,вікторинах, виконували креативні завдання, що дало їм можливість збагатити знання з англійської мови та розширити свій кругозір. З учнями 5 класу було проведено заняття "Вивчаємо англійську весело"; учні ... Читати далі »

Переглядів: 152 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 20.11.2020 | Коментарі (0)

Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу.

20 листопада відзначається Всесвітній день дитини. У Новосілківському НВК були проведені заходи:  

- учні 1 класу створили колаж "Долоньки" (класний керівник Алдабаєва Г.О.);

- учні 3 класу взяли участь у конкурсі "Світ очима дітей" (класний керівник Циквас Г.А.)

 

 

Переглядів: 154 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 20.11.2020 | Коментарі (0)

Горів Майдан мільйонами вогнів,

Запал принісши у серця людей.

Ми разом, поруч. Ти тут не один.

З тобою поруч тисячі плечей.

20 листопада у Новосілківському НВК було проведено виховний захід "Герої не вмирають" під керівництвом педагога-організатора Кухмістер Л.І. Учні 5 класу згадували про події, які відбувалися у Києві 21 листопада 2013 року, співали пісні.

Минуло 7 років. Років важких втрат, болю і випробувань, які назавжди змінили країну і кожного українця. Вся Україна і весь світ стали свідками холодної жорстокості катів і щирого, чистого, світлого, відчайдушного пориву повстанців. Такою є ціна нашої свободи.

Коли кожен українець запалить у своїй душі вогник патріота, весь народ понесе його по своїй дорозі. Патріотизм кожного із нас, любов до ближнього і до країни поведуть державу вперед.

... Читати далі »

Переглядів: 117 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 20.11.2020 | Коментарі (0)

Сьогодні, 13 листопада у багатьох країнах світу відзначається щорічний Всесвітній день доброти. Доброта - якість, яка цінується незалежно від свята, тому проявляти її варто не тільки в цей день. Доброти серед нас стало набагато менше.

Символом свята є відкрите серце. А суть святкування в тому, щоб нагадати людям про важливість прояву людяності і взаємодопомоги в сучасному житті.

Тож учні 4 класу сьогодні також долучилися до проведення Дня доброти. Класний керівник Саламаха В.М. провела Свято доброти і ввічливості "Поділись своїм добром!". Діти обговорили ідеї добрих справ і способи втілення їх у життя.

Переглядів: 130 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 13.11.2020 | Коментарі (0)

Тисячоліттями, віками плекала мову земля предків, передавала з покоління в покоління, вкладаючи дедалі більше в народну душу. Досвід людства переконливо доводить, що занепад мови - це зникнення нації.

09 листопада Новосілківський НВК разом з усією Україною відзначав одне з найголовніших свят нашої нації - День української писемності та мови. У закладі проведено такі заходи:тематичний день Рідної мови у дошкільній групі,  флешмоб  "Рідна мова солов'їна" у 1 класі (вчитель Алдабаєва Г.О.), гра-подорож "З книгою подружишся, розуму наберешся" у 2 класі (педагог-організатор Кухмістер Л.І.), мовна вікторина "Словограй" у 3 класі (вчитель Циквас Г.А.), флешмоб "Наша мова єднання - це українська)  у 8, 10 класах (вчитель Солоха М.П.).

Відзначення Дня української писемності та мови дало змогу учням доторкнутися до джерел духовної культури рідного народу, поглибити знання про витоки писемності, підвищити власну мовну к ... Читати далі »

Переглядів: 135 | Додав: novosilkivskyi_zzso | Дата: 09.11.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 55 56 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz